Ποινή 10 θέσεων στον Charles Leclerc

Σχετικά άρθρα

Ο Charles Leclerc πήρε ποινή 10 θέσεων στο GP της Σαουδικής Αραβίας επειδή μετά την αστοχία του κινητήρα του στο GP του Μπαχρέιν, η Ferrari αναγκάστηκε να τοποθετήσει νέα ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου ισχύος στο μονοθέσιο του Μονεγάσκου.

Σε κάθε οδηγό επιτρέπονται μόνο δύο αλλαγές στο σύστημα αποθήκευσης ενέργειας και στη ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου ισχύος κάθε σεζόν, με τον Leclerc να έχει αλλάξει ήδη τις δύο ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου ισχύος και το ένα σύστημα αποθήκευσης ενέργειας κατά τη διάρκεια του πρώτου GP του Μπαχρέιν.

Ο Frederic Vasseur είπε:

Υπήρχαν δύο θέματα, ένα το πρωί της Κυριακής όταν κάναμε το άναμμα και ένα στον αγώνα. Δυστυχώς, ήταν δύο φορές η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου ισχύος και είναι κάτι που δεν το ζήσαμε ποτέ στο παρελθόν.

Ελπίζω ότι τώρα το έχουμε υπό έλεγχο. Έχουμε κάνει μια βαθιά ανάλυση σε αυτό. Αλλά δυστυχώς, θα πρέπει να πάρουμε τη ποινή στη Τζέντα γιατί έχουμε μόνο δύο ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου ισχύος για τη σεζόν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...