Η Bugatti χρειάζεται 600 με 700 ώρες για τη βαφή ενός αυτοκινήτου της

Σχετικά άρθρα

Κάθε μοντέλο της Bugatti έχει σχεδιαστεί με αισθητική σε κάθε λεπτομέρεια, αλλά η τελευταία του πινελιά είναι το αμάξωμα. Αυτό είναι βαμμένο με την ακρίβεια και την αφοσίωση ειδικών τεχνιτών, ενσωματώνοντας οκτώ στρώματα βαφής, όντας τελειοποιημένο με αγάπη κατά τη διάρκεια των 600 με 700 ωρών εργασίας που απαιτούνται.

Ολόκληρη η βαφή εφαρμόζεται στο χέρι, με τη γαλλική εταιρία να αναφέρει ότι ένας παραδοσιακός κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων, όχι ένας mainstream, θα κατασκεύαζε τέσσερα ή πέντε αυτοκίνητα από την αρχή μέχρι το τέλος στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Κάθε εξάρτημα σε ένα νέο αυτοκίνητο της Bugatti είναι βαμμένο ξεχωριστά και δεν τοποθετείται στο ίδιο το αυτοκίνητο πριν αυτό βαφτεί, ούτως ώστε κάθε επιφάνεια να έχει το καλύτερο δυνατό φινίρισμα.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, οι ειδικοί κάνουν μια ενδελεχή επιθεώρηση για μικροσκοπικά κοιλώματα στο αμάξωμα, μια διαδικασία που δεν περιλαμβάνει μηχανήματα ή ρομπότ, παρά μόνο το φυσικό μάτι και το ευαίσθητο άγγιγμα των χεριών των ειδικών, που διαρκεί έως και 100 ώρες για κάθε αυτοκίνητο. Ακολουθούν δύο στρώσεις από αστάρι και μετά οι στρώσεις χρώματος και το βερνίκι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα