Verstappen: Όλα είναι πιθανά στον αγώνα

Σχετικά άρθρα

Ο Max Verstappen δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις χθεσινές κατατακτήριες, αφού ένα πρόβλημα στον άξονα μετάδοσης κίνησης τον άφησε ουσιαστικά χωρίς χρόνο στο Q2, με τον Ολλανδό να ξεκινά σήμερα τον αγώνα από την 15η θέση.

Ο Verstappen είπε πως είναι “ενοχλητικό” να αντιμετωπίζεις πρόβλημα στις κατατακτήριες, ειδικά όταν μέχρι εκείνη τη στιγμή απολάμβανε ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο.

Ήταν η πρώτη φορά που άκουσα για αυτό το πρόβλημα. Βγαίνοντας από τη στροφή 10 συνέβη, κάτι που είναι πολύ ενοχλητικό να συμβαίνει. Νομίζω ότι μέχρι στιγμής είχαμε ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο, κάθε συνεδρία πήγαινε πολύ καλά και κάθε φορά που πηγαίναμε στην πίστα το μονοθέσιο δούλευε πολύ καλά.

Λοιπόν τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο να φτάσεις μπροστά, αλλά το παν είναι να κερδίζεις βαθμούς. Είναι μια πολύ μεγάλη σεζόν, φυσικά, θα ήλπιζα να ξεκινήσω λίγο πιο ψηλά, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό τώρα.

Όταν ρωτήθηκε αν μπορεί ακόμα να κερδίσει τον αυριανό αγώνα, ο Verstappen είπε ότι είναι δύσκολο αλλά όχι αδύνατο, αλλά προτιμά να παραμένει ρεαλιστής.

Όλα είναι δυνατά σε αυτή τη πίστα. Έχουμε δει πολλά τρελά πράγματα, αλλά πρέπει επίσης να παραμείνουμε ρεαλιστές. Θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε καλό ρυθμό, οπότε σίγουρα θα προχωρήσουμε.

Ο Christian Horner πρόσθεσε πως η Red Bull τοποθέτησε νέο κιβώτιο ταχυτήτων στο μονοθέσιο του Verstappen, αφού ο Ολλανδός αντιμετώπισε προβλήματα στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής.

Ερωτηθείς εάν υπήρχε ανησυχία σχετικά με την αξιοπιστία του μονοθεσίου, ο Horner είπε:

Δεν υπήρχε ανησυχία για τον αγώνα, ήταν απλώς μέρος της στρατηγικής μας. Κάτι προφανώς συνέβη εκεί, στον άξονα μετάδοσης κίνησης, και πρέπει να φτάσουμε σε βάθος και να το καταλάβουμε και να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί στον αγώνα.

Είναι ένας δύσκολος αγώνας εδώ, θα είναι θέμα να μείνουμε μακριά από προβλήματα. Θα υπάρξει άφθονη δράση, άφθονο μακελειό και ελπίζουμε η πίστα να προσφέρει έναν συναρπαστικό αγώνα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Checo, σημαντικό να μετατρέψει την pole σε νίκη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...