Ο 79χρονος Wolfgang Porsche, μέτοχος και πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Porsche AG και της Porsche Automobil Holding SE, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, επειδή η 74χρονη γυναίκα του, Claudia Hubner, έχει άνοια.

Στην αίτηση διαζυγίου, ο Porsche ισχυρίζεται πως η ασθένεια της γυναίκας του έχει γίνει αφόρητη γι’αυτόν. O δισεκατομμυριούχος είχε σχέση με την Claudia από το 2007 και παντρεύτηκαν το 2019.

Γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Claudia, πρώην σύμβουλος της γερμανικής κυβέρνησης, δεν μπορεί να μετακινηθεί χωρίς βοήθεια εδώ και μήνες και τα τελευταία δύο χρόνια, βασίζεται σε 24ωρη φροντίδα από την κόρη της και τέσσερις βοηθούς.

Εν τω μεταξύ, πιστεύεται ότι ο προσεχώς πρώην σύζυγός της, τους τελευταίους μήνες έχει συνάψει σχέση με την επί χρόνια φίλη του, την 59χρονη Gabriele Renate Inaara. Η Gabriele έχει χωρίσει δύο φορές. Ο πρώτος της άνδρας ήταν ο πρίγκιπας Karl Emich του Λάινινγκεν, ενώ ο δεύτερος ήταν ο Karim Aga Khan ο 4ος.

O Wolfgang Porsche, ο οποίος κατοικεί στην Αυστρία, είχε στο παρελθόν παντρευτεί τη σκηνοθέτιδα Susanne Bresser το 1988. Έμειναν μαζί έως το 2008, έχοντας κάνει δύο παιδιά. Ο Porsche έχει επίσης δύο παιδιά με την Claudia.

Ο Wolfgang Porsche είναι εγγονός του ιδρυτή της Porsche, Ferdinand Porsche.