Ο Norris δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του

Σχετικά άρθρα

Ο Lando Norris παραδέχτηκε πως δεν οδηγεί στο καλύτερο επίπεδο που μπορεί και φυσικά δεν είναι ικανοποιημένος από την 13η θέση που πήρε στις κατατακτήριες.

Απαντώντας στην ερώτηση για το κατά πόσο τα λάθη του οφείλονταν στο μονοθέσιο που είναι δύσκολο στην οδήγηση -ειδικά στο φρενάρισμα- ή στο γεγονός πως πιέζει το μονοθέσιο στο όριο, για να βγάλει επιδόσεις που αυτό δεν έχει, ο Norris παραδέχτηκε ότι ήταν ένας συνδυασμός και των δύο, ενώ τόνισε πως δεν έχει βρει ακόμη το πως να οδηγήσει στο 100% το φετινό μονοθέσιο.

Το αφεντικό της ομάδας, Andrea Stella, είπε πως η McLaren θα φέρει το Spec-B του φετινού μονοθεσίου πριν από το καλοκαίρι, το οποίο θα έχει μια σειρά αναβαθμίσεων.

Το Spec-A θα έρθει στο GP του Μπακού, με το Spec-B να φέρνει μεγαλύτερες και σημαντικότερες αλλαγές, που η McLaren ελπίζει πως θα κάνουν το μονοθέσιο καλύτερο στο σύνολο του. Το Spec-C θα ακολουθήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν. Φιλοδοξία της McLaren είναι να φτάσει στη τέταρτη θέση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...