Κάποιος έδωσε 13,75 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει αυτή την πινακίδα

Σχετικά άρθρα

Αυτή είναι με διαφορά η ακριβότερη πινακίδα κυκλοφορίας του κόσμου, αφού ένας πλούσιος Άραβας έδωσε το ποσό των 55 εκατ. ντιράμ (13,75 εκατ. ευρώ) για να αποκτήσει την πινακίδα του Ντουμπάι με νούμερο P7. Πέρυσι η πινακίδα με αριθμό AA 8 είχε πουληθεί για 8,8 εκατ. ευρώ. Μένει να δούμε σε τι αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί η P7 πινακίδα.

Τα έσοδα από την πώληση της πινακίδας P7, αλλά και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από όλες τις υπόλοιπες δημοπρασίες της εκδήλωσης “Most Noble Numbers” – συνολικά συγκεντρώθηκαν 97,92 εκατ. ντιράμ (24,45 εκατ. ευρώ) – θα διατεθούν για τις ανάγκες της πρωτοβουλίας “One Billion Meals” για την παροχή τροφής σε φτωχούς ανθρώπους.

Η φιλανθρωπική δημοπρασία “Most Noble Numbers” πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Four Seasons Resort Dubai. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Emirates Auction σε συνεργασία με την Αρχή Δρόμων και Μεταφορών του Ντουμπάι.

Εκτός από τη πινακίδα P7, πουλήθηκαν επίσης οι πινακίδες AA19, AA22, AA80, O71, X36, W78, H31, Z37, J57, N41, Y900, Q22222 και Y6666. Η πινακίδα AA19 πουλήθηκε για 4,9 εκατομμύρια ντιράμ (1,23 εκατ. ευρώ), η O71 για 2,150 εκατομμύρια ντιράμ (536.800 ευρώ) και η Q22222 για 975.000 ντιράμ (243.430 ευρώ).

Το πρόγραμμα One Billion Meals έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ. Η πρωτοβουλία One Billion Meals ξεκίνησε από το ίδρυμα Mohammed bin Rashid Al Maktoum Global Initiatives σε συντονισμό με το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών, το Περιφερειακό Δίκτυο Τραπεζικής Τροφίμων, το Ανθρωπιστικό και Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Mohammed bin Rashid Al Maktoum, την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για Πρόσφυγες (UNHCR) και την Τράπεζα Τροφίμων των ΗΑΕ μαζί με άλλες τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η πρωτοβουλία στοχεύει στην παροχή ενός δισεκατομμυρίου γευμάτων σε φτωχούς ανθρώπους σύμφωνα με τους στόχους βιωσιμότητας του ΟΗΕ για την εξάλειψη της πείνας έως το 2030.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί ένα σπάνιο κόκκινο Lexus LFA του 2012 με μόλις 431 χλμ.

Η Lexus έδινε την επιλογή 28 αποχρώσεων για το LFA και τα περισσότερα που βγήκαν από το εργοστάσιο της στη πόλη Motomachi της Ιαπωνίας...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...

Αποσύρθηκε η μήνυση κατά της πίστας της Laguna Seca

Στις αρχές του χρόνου μια ομάδα κατοίκων της περιοχής γύρω από τη πίστα της Laguna Seca στο Monterey της Καλιφόρνια, κατέθεσε μήνυση εναντίων της...

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες χάνουν 6.000 δολάρια από κάθε ηλεκτρικό αυτοκίνητο που πωλούν

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν επενδύσει πολλά δισ. δολάρια για την ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με έκθεση της εταιρίας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών...
Autoblog.gr