Ο Sebastian Vettel δεν αποκλείει την επιστροφή του στην Formula 1

Σχετικά άρθρα

Ο Sebastian Vettel δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη F1, αλλά τονίζει πως δεν έχει μετανιώνει που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στα τέλη του περασμένου έτους.

Ο Vettel έφυγε από την Aston Martin και τη θέση του την πήρε ο Fernando Alonso, με την Aston Martin να εντυπωσιάζει φέτος και μετά από τους τρεις πρώτους αγώνες να βρίσκεται στη τρίτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Ο Γερμανός, μιλώντας σε μια εκδήλωση για το Bio Bienen Apfel, ένα περιβαλλοντικό έργο του οποίου είναι πρεσβευτής, ρωτήθηκε για την απόφασή του να αποχωρήσει από την F1 και αν θα μπορούσε να επιστρέψει.

Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζουμε τι θα συμβεί την επόμενη χρονιά. Δεν μετανιώνω [που άφησα τη F1]. Το πρώτο βέβαια είναι η χαρά, που είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο.

Γνωρίζω την ομάδα πολύ καλά τα τελευταία χρόνια και είμαι χαρούμενος που τα πάει τόσο καλά. Το 2023 θα ήταν μια καλύτερη χρονιά από την περσινή σεζόν, νομίζω ότι ήταν προφανές, γιατί η περσινή χρονιά ήταν πολύ άσχημη, οπότε ήταν αναμενόμενο. Φυσικά, ποτέ δεν ξέρεις τι κάνουν οι άλλοι, αλλά ήταν βέβαιο πως θα ήταν καλύτερα.

Αλλά ό,τι κι αν συμβαίνει τώρα, το σκέφτηκα καλά και πήρα την απόφασή μου, ανεξάρτητα από το πώς θα μπορούσαν να είχαν πάει τα πράγματα φέτος.

Ο Vettel παραδέχτηκε ότι είναι χαρούμενος για τον Alonso, δεδομένου ότι ο Ισπανός δεν είχε την ευκαιρία τα τελευταία 10 χρόνια να βρίσκεται μέσα σε μονοθέσια ικανά να παλέψουν για τη νίκη.

Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Νομίζω ότι στην πραγματικότητα υπήρχαν πολλά χρόνια που δεν είχε καλό αυτοκίνητο, και ναι, τώρα ζει τη δεύτερη άνοιξη ή το μήνα του μέλιτος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...