Είναι αυτό το facelift του Tesla Model 3;

Σχετικά άρθρα

Τις τελευταίες ώρες διέρρευσε -μέσω του reddit- μια φωτογραφία που αν είναι αληθινή υποτίθεται ότι μας δείχνει το facelift που ετοιμάζει η Tesla για το Model 3. Η μοναδική φωτογραφία φαίνεται να έχει τραβηχτεί σε μια άγνωστη τοποθεσία και η οπτική αυτής μας βάζει σε σκέψεις αν είναι προϊόν φωτομοντάζ ή όχι.

Ωστόσο, παρατηρούμε τα ανανεωμένα LED φωτιστικά σώματα, που δανείζονται στοιχεία από τα μεγαλύτερα Model S/X, όσον αφορά την σχεδίαση. Ο προφυλακτήρας φαίνεται πιο καθαρός χάρη στις ευθείες γραμμές και την ελαφρώς μικρότερη εισαγωγή για τη ψύξη της μπαταρίας, ενώ τα μπροστινά φτερά και το καπό έχουν επίσης επανασχεδιαστεί.

Όπως και να έχει, η αμερικάνικη εταιρία έχει κάνει γνωστό ότι θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλέστατου μοντέλου της το τρίτο τρίμηνο του 2023, για να το διατηρήσει φρέσκο μετά από 6 χρόνια στην αγορά.

Η εσωτερική κωδική ονομασία της ανανέωσης του Model 3 είναι project Highland, με την Tesla να αναφέρει ότι το εσωτερικό του θα είναι ακόμα λιγότερο περίπλοκο, φέροντας λιγότερα εξαρτήματα, έτσι ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής.

Το ανανεωμένο Model 3 θα έχει αλλαγές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, με τη κεντρική οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να βελτιώνεται.

Πηγήreddit

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Porsche 911 Turbo “ξεφτιλίζει” την Mercedes AMG GT 63 S στο 1000άρι

Στη θεωρία τα δύο γερμανικά sport μοντέλα δείχνουν να έχουν πάνω-κάτω τις ίδιες επιδόσεις, αλλά στη πραγματικότητα, η Porsche 911 Turbo είναι πολύ γρηγορότερη...

Η Tesla απολύει περισσότερο προσωπικό

Η Tesla ξεκίνησε έναν ακόμη γύρο απολύσεων που περιλαμβάνει προσωπικό από τα τμήματα λογισμικού, σέρβις και μηχανικής. Το νέο κύμα απολύσεων έρχεται αφότου η Tesla...