Επίσημο: Ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio με 520 άλογα

Σχετικά άρθρα

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio παρουσίασε σήμερα η Alfa Romeo, με τα μοντέλα να προσφέρονται και στη συλλεκτική έκδοση 100th Anniversario, η παραγωγή της οποίας θα περιοριστεί σε μόλις 100 μονάδες ανά μοντέλο, με την έκδοση να γιορτάζει τον έναν αιώνα από τότε που έκανε το αγωνιστικό του ντεμπούτο το πρώτο αυτοκίνητο που έφερε το τετράφυλλο τριφύλλι.

Η 100th Anniversario έκδοση προσθέτει στην Giulia Quadrifoglio ζάντες 19″ και 21″ στην Stelvio Quadrifoglio, με τα αυτοκίνητα να έχουν χρυσαφί δαγκάνες φρένων, χρυσαφί σήματα, carbon μάσκα, carbon πλαϊνούς καθρέπτες και carbon διακοσμητικά στο εσωτερικό. Εκεί υπάρχουν επίσης χρυσαφί ραφές, και “100” ραμμένο λογότυπο στο ταμπλό. Επιπλέον η έκδοση διαθέτει μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα χρώματα Rosso Etna, Verde Montreal και Nero Vulcano.

Όπως οι απλές εκδόσεις των ανανεωμένων Giulia και Stelvio, έτσι και οι Quadrifoglio αποκτούν πλέον νέα LED Matrix ενεργά φωτιστικά σώματα, παρόμοιου σχεδιασμού με αυτά της Tonale, όπως και ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″.

Μηχανικά ο V6 biturbo 2,9-λίτρων κινητήρας των Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio δυναμώνει και αποδίδει 520 άλογα. Η Giulia διαθέτει ενεργό αεροδυναμικό σπόιλερ στον μπροστά προφυλακτήρα, κατασκευασμένο από ανθρακονήματα που βελτιώνει τη ροή του αέρα και τη σταθερότητα, ενώ τόσο στη Giulia, όσο και στη Stelvio υπάρχει εξάτμιση της Akrapovic.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...