Επίσημο: Οι ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Σχετικά άρθρα

Σε μια ακόμη ανανέωση των Giulia και Stelvio προχωρά η Alfa Romeo, με τα αυτοκίνητα να αποκτούν νέα LED Matrix ενεργά φωτιστικά σώματα, παρόμοιου σχεδιασμού με αυτά της Tonale, όπως και ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″.

Η μάσκα έχει ανανεωθεί στα σημεία, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να υποστηρίζει τις υπηρεσίες “Alfa Connect Services”, οι οποίες διαθέτουν και δυνατότητα αναβαθμίσεων μέσω διαδικτύου (Over the Air). Αυτές προσφέρουν λειτουργίες που επιτρέπουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου (φώτα, κλειδαριές, κατάσταση συστημάτων, κ.α.) από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου του χρήστη.

Παράλληλα η τεχνολογία NFT που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο χώρο του αυτοκινήτου μέσω της Tonale, είναι πλέον διαθέσιμη και στις Giulia και Stelvio, προσφέροντας , εφόσον το επιθυμεί ο αγοραστής, ένα αδιάβλητο πιστοποιητικό του ιστορικού του αυτοκινήτου. Το πιστοποιητικό NFT μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια επιπλέον εγγύηση της κατάστασης του αυτοκινήτου κατά την μεταπώληση, ενισχύοντας περαιτέρω την υπολειμματική του αξία.

Οι ανανεωμένες Giulia και Stelvio θα είναι διαθέσιμες από τον Φεβρουάριο του 2023 σε τρεις εκδόσεις, τις Super, Ti και Competizione, με την τελευταία να βασίζεται στην Veloce και να εφοδιάζεται με το αποκλειστικό χρώμα Moon Light gray matt, κόκκινες δαγκάνες φρένων, σπορ εσωτερικό με δερμάτινες επενδύσεις, αλλά και την ενεργή ανάρτηση Alfa Active Suspension.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr