Επανεκκίνηση της παραγωγής του Lordstown Endurance

Σχετικά άρθρα

Η Lordstown είχε θέσει στόχο να παραδώσει 50 Endurance το 2022 και περισσότερα το 2023 από την προγραμματισμένη πρώτη παρτίδα των 500 μονάδων όταν ξεκίνησε η εμπορική παραγωγή τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ωστόσο, η αμερικάνικη εταιρία σταμάτησε την παραγωγή του μοναδικού της μοντέλου στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, επικαλούμενη προβλήματα απόδοσης και ποιότητας με ορισμένα εξαρτήματα.

Χθες, το Endurance βγαίνει ξανά από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Lordstown. Παράλληλα ξεκίνησαν ξανά οι παραδόσεις του μοντέλου παρότι η Lordstown δεν αναφέρει ακριβώς πότε ξεκίνησε ξανά η παραγωγή, παρά μόνο ότι έγινε κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο.

Στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της παραγωγής και των παραδόσεων, η εταιρία αναφέρει ότι συνεργάστηκε με την Amerit για την παροχή πρόσθετων εργασιών για τη συντήρηση του αμιγώς ηλεκτρικού pickup και για την εγγύηση του στις ΗΠΑ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...