Η Lordstown διακόπτει τη παραγωγή του Endurance

Σχετικά άρθρα

Η Lordstown Motors σταμάτησε προσωρινά την παραγωγή και τις παραδόσεις του Endurance, επικαλούμενη προβλήματα απόδοσης και ποιότητας με ορισμένα εξαρτήματα.

Η εταιρία έχει βγάλει προς πώληση μόλις 31 Endurance και ως αποτέλεσμα της ανακοίνωσης ήταν η τιμή της μετοχής της να μειωθεί κατά 11,8% στα 1,08 δολάρια. Παράλληλα η εταιρία θα ανακαλέσει οικειοθελώς 19 Endurance που παραδόθηκαν σε πελάτες ή χρησιμοποιούνται εσωτερικά από τους ανθρώπους της.

Η Lordstown είχε θέσει στόχο να παραδώσει 50 Endurance το 2022 και περισσότερα το 2023 από την προγραμματισμένη πρώτη παρτίδα των 500 μονάδων όταν ξεκίνησε η εμπορική παραγωγή τον Σεπτέμβριο του 2022.

Η εταιρεία δεν διευκρίνισε πότε θα ξαναρχίσει την παραγωγή και τις παραδόσεις, ενώ συμπλήρωσε πως τα Endurance που είναι ήδη έτοιμα και βρίσκονται στο πάρκινγκ του εργοστασίου της, αλλά και εκείνα που βρίσκονται σε διαδικασία παραγωγής στο εργοστάσιο, θα επιδιορθωθούν επίσης.

Η Lordstown δήλωσε τον Ιανουάριο ότι αναμένει η παραγωγή να είναι αργή κατά το πρώτο τρίμηνό του έτους λόγω των περιορισμών της αλυσίδας εφοδιασμού, ιδίως σε ότι αφορά τη διαθεσιμότητα εξαρτημάτων των ηλεκτροκινητήρων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...