Το BMW Digital Key Plus διαθέσιμο πλέον και σε Android συσκευές

Σχετικά άρθρα

H BMW ανακοίνωσε ότι το Digital Key Plus διατίθεται πλέον και για Android smartphones, με τη συμβατότητα να είναι διαθέσιμη στα αυτοκίνητα που παράγονται από τον Νοέμβριο του 2022.

Μελλοντική απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού θα επεκτείνει τη δυνατότητα σε οχήματα συμβατών με Digital Key Plus που έχουν κατασκευαστεί και πριν από το Νοέμβριο του περασμένου έτους.

Οι συμβατές συσκευές της Samsung (με Android 13.1 ή μεταγενέστερη έκδοση) είναι τα Galaxy S23+, S23 Ultra, S22+, S22 Ultra, S21+, S21 Ultra, Z Fold4, Z Fold3, Note20 Ultra (σε αγορές με Samsung Wallet: Μπαχρέιν, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Κορέα, Νορβηγία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Κατάρ). Επιπλέον, οι συμβατές συσκευές της Google (με Android 13.1 ή μεταγενέστερη έκδοση) είναι τα Pixel 7 Pro και Pixel 6 Pro.

Το BMW Digital Key Plus σημαίνει ότι οι πελάτες με τις προαναφερθείσες συμβατές συσκευές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να ξεκλειδώσουν και να κλειδώσουν το αυτοκίνητο τους και να εκκινήσουν τον κινητήρα χωρίς καν να βγάλουν το τηλέφωνο από την τσέπη τους. Το όχημα αντιδρά αυτόματα κατά την προσέγγιση ή απομάκρυνση όπως ακριβώς με ένα κλασικό κλειδί οχήματος με λειτουργία εύκολης πρόσβασης.

Ένα smartphone με Digital Key Plus αντικαθιστά πλήρως το κλειδί του οχήματος με διευρυμένη λειτουργικότητα που καθίσταται δυνατή με τη χρήση τεχνολογίας υπερευρείας ζώνης (UWB). Πρόκειται για μια ψηφιακή ραδιοτεχνολογία για κοντινές αποστάσεις με υψηλή ευρυζωνικότητα, η οποία διαθέτει πολύ ακριβή ικανότητα εντοπισμού με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Η ακρίβεια που προσφέρει η υπερευρεία ζώνη (UWB) διασφαλίζει ότι ο κίνδυνος επιθέσεων αναμετάδοσης, όπου το ραδιοσήμα παρεμποδίζεται ή υποκλέπτεται, ουσιαστικά εξαλείφεται.

Από το 2021 και μέχρι τώρα, το Digital Key Plus ήταν συμβατό μόνο με τα iPhone και Apple Watch.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H BMW προσθέτει δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις στη γκάμα Σειράς 5

Μετά την αμιγώς ηλεκτρική i5 και τις εκδόσεις με κινητήρα εσωτερικής καύσης με ήπια υβριδική τεχνολογία 48-volt, η γκάμα της Σειράς 5 εμπλουτίζεται με...

Ο Oliver Zipse παραμένει CEO της BMW έως το 2026

Η BMW ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του Oliver Zipse, ο οποίος θα συνεχίσει να υπηρετεί ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του διοικητικού...

Η BMW teasάρει τη νέα X2

Πλησιάζει η στιγμή που η BMW θα αποκαλύψει τη νέα -δεύτερη- γενιά της X2, και σήμερα η γερμανική εταιρία έδωσε ένα teaser video που...