Wolff: Μας ενδιαφέρει ο Leclerc

Σχετικά άρθρα

Ο Toto Wolff παραδέχτηκε ότι η Mercedes ενδιαφέρεται για τον Charles Leclerc, αλλά βλέπει μόνο τον οδηγό της Ferrari F1 ως πιθανή “μακροπρόθεσμη” επιλογή, με τον Lewis Hamilton να έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

Ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, δήλωσε πως “δεν είχε καμία επαφή” με τον Leclerc εκτός από μια σύντομη συνομιλία στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης.

Νομίζω ότι κανείς δεν αμφιβάλλει για τις ικανότητες του Charles. Είναι καλός τύπος. Η μόνη φορά που μίλησα μαζί του ήταν όταν συζητήσαμε στη Μελβούρνη όταν επιβιβαστήκαμε στο αεροπλάνο. Καμία επαφή κατά τα άλλα.

Νομίζω ότι είναι 100%. αφοσιωμένος και πιστός στη Ferrari. Και είναι το συμβόλαιό του. Και με τον ίδιο τρόπο, δεσμευόμαστε 100% να βάλουμε το στυλό σε χαρτί με τον Lewis.

Αν και ο Wolff παραδέχτηκε ότι ο Leclerc πρέπει να βρίσκεται στο ραντάρ της Mercedes, απέκλεισε μια προσέγγιση μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο Charles είναι ένας σούπερ τύπος και για το μακροπρόθεσμο μέλλον, κάποιος που πρέπει να έχεις πάντα στο ραντάρ σας. Και αυτό είναι ξεκάθαρο. Αλλά όχι βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα.

Πολλά δημοσιεύματα θέλουν τον Leclerc να γίνεται ο αντικαταστάτης του Lewis Hamilton, όταν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Το συμβόλαιο του Μονεγάσκου με την Ferrari ολοκληρώνεται στα τέλη του 2024.

Ο Hamilton, το συμβόλαιο του οποίου με την Mercedes ολοκληρώνεται φέτος, δεν έχει υπογράψει μέχρι στιγμής νέο συμβόλαιο με την Mercedes, με τον Wolff να επαναλαμβάνει πως η Mercedes θεωρεί ότι μια νέα συμφωνία με τον 38χρονο Βρετανό “είναι κάπως τυπική”.

[Ο Lewis] αισθάνεται πολύ ότι είναι δυνατός, και εμείς νιώθουμε το ίδιο. Δεν πρόκειται να αγωνιστούμε για το πρωτάθλημα οδηγών φέτος. Έτσι φαίνεται αυτή τη στιγμή. Και πρέπει απλώς να του δώσουμε ένα αυτοκίνητο που μπορεί να το κάνει αυτό.

Και ελπίζω ότι μπορούμε να του παρέχουνε ένα μονοθέσιο αυτή τη σεζόν ικανό να παλεύει για νίκες και στη συνέχεια να έχουμε κάτι που μπορεί να του φέρει τον όγδοο τίτλο του και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχει κίνητρο για να το πετύχει.

Αυτό του αρέσει να κάνει. Αυτή είναι η ικανότητά του. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση, προσωπικά μαζί του και μέσα στην ομάδα. Είναι ένας από τους ισχυρούς πυλώνες τα τελευταία 10 χρόνια. Λοιπόν, είμαστε σε πολύ καλό μέρος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...