Μετά το GP του Μπακού ο George Russell δήλωσε πως τα μονοθέσια της Red Bull θα ήταν γρηγορότερα στην ευθεία του Αζερμπαϊτζάν, ακόμα κι αν τα μονοθέσια της Mercedes δεν είχαν πίσω αεροτομή.

Τα μονοθέσια της Red Bull έχουν εκπληκτικό σύστημα DRS, με τον Russell να λέει:

Ξέρουμε ποια είναι η διαφορά ταχύτητας. Πιστεύω ότι αν μπορούσαμε να βγάλουμε πλήρως την πίσω αεροτομή, η Red Bull θα ήταν και πάλι γρηγορότερη από εμάς στις ευθείες, και αυτό δεν είναι αστείο. Οπότε δεν καταλαβαίνουμε τι κάνουν. Έχουν κάνει ξεκάθαρα κάτι απίστευτο. Έχουν σκεφτεί ένα πολύ, πολύ καλό κόλπο.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια για ό,τι έχουν κάνει για να επιτύχουν αυτήν την απόδοση στις ευθείες. Αλλά ειδικά με το DRS, όπως είπα, πιστεύουμε ότι αν μπορούσαμε να βγάλουμε την πίσω αεροτομή και πάλι θα ήταν πιο γρήγοροι από εμάς.

Στις σχετικές ειδήσεις ο Toto Wolff δήλωσε πως πιστεύει ότι ο Max Verstappen αγωνίζεται διαφορετικά μόνο όταν μάχεται με τον Lewis Hamilton, παρά τη σύγκρουσή του με τον George Russell στον αγώνα σπριντ του Σαββάτου.

Με τον Verstappen να είχε αρκετές επαφές με τον Hamilton στο παρελθόν, το περιστατικό με τον Russell προκάλεσε ορισμένους να σκεφτούν ότι ο Ολλανδός μπορεί να έχει επιλέξει να αγωνίζεται πιο επιθετικά όταν μάχεται με ένα μονοθέσιο της Mercedes. Ωστόσο, ο Wolff δεν είδε τίποτα παράξενο στο περιστατικό στο Μπακού και ένιωσε ότι ήταν ένα περιστατικό που δύο νεαροί οδηγοί μάχονταν εντός πίστας.