Νέο τρέιλερ του Fast X επικεντρώνεται στον Dom, τη Letty και το μαύρο Dodge Charger

Σχετικά άρθρα

Πλησιάζει η στιγμή που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες την 10η ταινία του franchise Fast and Furious, και η Universal έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα trailer του Fast X, το οποίο επικεντρώνεται στους χαρακτήρες των Vin Diesel (Dominic “Dom” Toretto), Michelle Rodriguez (Letty Ortiz), και του μαύρου Dodge Charger. Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 19 Μαΐου, και είναι η προτελευταία ταινία της σειράς, καθώς με το Fast 11 ολοκληρωθεί ο κύκλος των βασικών ταινιών.

Στο Fast And Furious 10 θα δούμε το Vin Diesel, μαζί με τους Sung Kang, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Cardi B, Nathalie Emmanuel, Jason Statham, Scott Eastwood και Michelle Rodriguez. Επιπλέον στον ρόλο του κακού θα δούμε τον Jason Momoa, ενώ στη ταινία θα συμμετέχει και η Charlize Theron, η Brie Larson και οι Daniela Melchior και Alan Ritchson.

Το βασικό σενάριο της ταινίας θέλει τον Dom Toretto (Vin Diesel) να καταδιώκεται από τον Dante (Jason Momoa), ο οποίος θέλει να καταστρέψει την οικογένεια του Dom “κομμάτι-κομμάτι”. Ο Dante είναι γιος του Hernan Reyes, του κακού από το Fast Five που πέθανε στα χέρια του Toretto και της παρέας του. Ο Dante πέρασε τα τελευταία 12 χρόνια δημιουργώντας ένα σχέδιο για να κάνει τον Dom “να πληρώσει”.

Από το Λος Άντζελες μέχρι τις κατακόμβες της Ρώμης, από τη Βραζιλία στο Λονδίνο και από την Πορτογαλία μέχρι την Ανταρκτική, ο Dom και η οικογένειά του δεν βρίσκονται ποτέ σε ασφαλές μέρος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...