Ο Jason Momoa ως “κακός” στο Fast And Furious 10

Σχετικά άρθρα

Με τον Dwayne Johnson να είναι κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο franchise του Fast And Furious, οι παραγωγοί των ταινιών φαίνεται πως βρήκαν μια άλλη, δυνατή λύση για την δέκατη ταινία.

Ο λόγος για τον Jason Momoa, με τον ηθοποιό από την Χαβάη να έχει τον ρόλο του κακού στην 10η Fast and Furious ταινία και θα συνεργαστεί με την Cipher (Charlize Theron), την οποία είδαμε να δραπετεύει από τη φυλακή στο τέλος του Fast And Furious 9.

Η νέα ταινία θα ονομάζεται Fast 10, θα είναι η προτελευταία ταινία του franchise, και έχει έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου 2023, με τον Αμερικανοταϊβανέζο σκηνοθέτη Justin Lin να βάζει την υπογραφή του τόσο σε αυτή, όσο και στην 11η ταινία του Fast And Furious. Με την 11η ταινία, θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των βασικών ταινιών, καθώς η πρώτη Fast and Furious ταινία γυρίστηκε το 2001 και τότε ο Vin Diesel ήταν 34 ετών, ενώ όταν γυριστεί η τελευταία ταινία, ο Diesel θα είναι 57 ετών.

Ωστόσο, αναμένεται ότι θα υπάρχουν δύο spinoff του Fast saga, ένα που θα έχει γυναίκα πρωταγωνίστρια και άλλο ένα που ίσως δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στους χαρακτήρες των Tej Parker (Ludacris) και Roman Pearce (Tyrese Gibson).

O Jason Momoa έκανε το ντεμπούτο του στην σειρά Baywatch: Hawaii, ενώ αργότερα τον είδαμε στα Stargate Atlantis, Game of Thrones και Frontier. Από το 2019 πρωταγωνιστεί στο See του Apple TV+, το οποίο έχει ανανεωθεί και για τρίτη σεζόν. Κινηματογραφικά έχει παίξει στα Conan the Barbarian (2011), Braven (2018), Sweet Girl (2021) και Dune (2021), ενώ έχει ενσαρκώσει τον Arthur Curry/Aquaman στις ταινίες Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), Justice League (2017), Aquaman (2018) και Zack Snyder’s Justice League (2021). Στις 16 Δεκεμβρίου 2022 θα τον δούμε και στο Aquaman and the Lost Kingdom.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...