Ο Vettel θα οδηγήσει μερικά από τα F1 μονοθέσια της συλλογής του στο Goodwood

Σχετικά άρθρα

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, θα δώσει το παρόν στο φετινό Goodwood Festival of Speed που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 13-16 Ιουλίου, με τον Γερμανό να οδηγεί ορισμένα από τα F1 μονοθέσια της συλλογής του. Ανάμεσα στα μονοθέσια που θα οδηγήσει ο Vettel είναι η Williams FW14B του Nigel Mansell και η McLaren MP4/8 του 1993 του Ayrton Senna.

Η τελευταία φορά που ο Vettel συμμετείχε στο Goodwood ήταν το 2012 όταν οδήγησε την Red Bull RB7. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλα τα μονοθέσια που θα οδηγήσει ο Vettel στην εκδήλωση θα τροφοδοτούνται από βιώσιμα καύσιμα, μετά την πρωτοβουλία “Race without Trace” που ξεκίνησε πέρυσι στο Silverstone όταν οδήγησε την FW14B χρησιμοποιώντας συνθετικά καύσιμα.

Είναι υπέροχο που επιστρέφω στο Goodwood μετά από τόσα χρόνια. Ανυπομονώ να βρεθώ πίσω από το τιμόνι μερικών από τα πιο αξιομνημόνευτων αυτοκινήτων της συλλογής μου, τα οποία θα λειτουργούν με βιώσιμα καύσιμα. Είμαι παθιασμένος δρομέας και είναι σημαντικό για μένα να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την οδήγηση εμβληματικών αγωνιστικών αυτοκινήτων σήμερα και στο μέλλον, αλλά να το κάνουμε με υπεύθυνο τρόπο.

Υπολογίζεται ότι το 20% των αυτοκινήτων που θα συμμετέχουν στο φετινό στο φετινό Goodwood Festival of Speed, θα είναι είτε ηλεκτρικά, είτε θα καταναλώνουν υδρογόνο είτε θα καταναλώνουν συνθετικά καύσιμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...