Bottas: Ο Hamilton είναι ενοχλητικά ταλαντούχος και ο ταχύτερος πιλότος του grid

Σχετικά άρθρα

Ο Valtteri Bottas θεωρεί πως ο πρώην teammate του στην Mercedes, Lewis Hamilton, εξακολουθεί να είναι ο γρηγορότερος πιλότος του grid. Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του podcast Beyond the Grid της F1, ο Bottas ρωτήθηκε από όλους τους teammate του ποιος ήταν ο πιο γρήγορος, λέγοντας:

Ο Lewis. Νομίζω ότι εξακολουθεί να είναι ο πιο γρήγορος οδηγός στο grid. Για εμένα είναι γρηγορότερος από τον Max [Verstappen] και τον Charles [Leclerc].

Ο Lewis είναι ενοχλητικά ταλαντούχος. Επιπλέον, δουλεύει σκληρά. Λειτουργεί πολύ πιο σκληρά από ό,τι πιστεύουν οι άνθρωποι, τόσο κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων των αγώνων όσο και εκτός αυτών. Αρκετά συχνά είναι αυτός που φεύγει τελευταίος από τα paddock. Είναι ακριβώς αυτός ο συνδυασμός.

Έχει μεγάλη ώθηση μέσα του για να καταφέρνει τα πάντα, να τα πηγαίνει καλά και η μέση βασική του απόδοση είναι τόσο καλή που είναι πραγματικά πολύ σταθερός. Αυτό τον καθιστά δύσκολο να νικηθεί. Όταν τον νικούσα ήταν μια καλή ημέρα για μένα, αλλά συνήθως δεν τα κατάφερνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...