Την έκδοση παραγωγής του e:Ny1 concept παρουσίασε η Honda, με το αμιγώς ηλεκτρικό B-SUV να πωλείται στην Ευρώπη και να αποτελεί το ίδιο αυτοκίνητο με τα e:NS1 και e:NP1 που πωλούνται στη Κίνα.

Το μοντέλο θα μπορούσε να ονομάζεται και HR-V EV, γιατί μοιάζει πολύ με το HR-V, αν και η Honda υποστηρίζει ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο από κάτω.

Βασίζεται στην e:N Architecture F πλατφόρμα και φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 ίππων με 310 Nm ροπής που αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 68,8 kWh.

Ζυγίζει 2.108 κιλά, έχει τελική ταχύτητα 150 χλμ/ώρα και προσφέρει αυτονομία έως 412 χλμ στον κύκλο WLTP. Σύμφωνα με την Honda, με χρήση DC ταχυφορτιστή, η μπαταρία φορτίσει από το 10 έως το 80% σε 45 λεπτά.

Στο εσωτερικό υπάρχει μεγάλη οθόνη αφής 15,1″, ψηφιακό πίνακα οργάνων, πολλές θέσεις αποθήκευσης και ασύρματη φόρτιση smartphones.

Η ιαπωνική εταιρία λέει πως το ολοκαίνουργιο πλαίσιο του e:Ny1, με το 47% του σώματος να είναι κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής αντοχής, εξασφαλίζει βελτιωμένη στρεπτική ακαμψία και σε συνδυασμό με τη νέα πλατφόρμα, το χαμηλό κέντρο βάρους και το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το αυτοκίνητο προσφέρει το σήμα κατατεθέν της δυναμικής οδήγησης της Honda, την απόκριση στην οδήγηση και τα κορυφαία επίπεδα οδηγικής άνεσης.