Ζευγάρι ο Hamilton με την Shakira;

Σχετικά άρθρα

Η Shakira και ο Lewis Hamilton συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες δύο φορές στο Μαϊάμι και αυτές οι συναντήσεις φούντωσαν τις φήμες πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Οι δυο του γευμάτισαν μαζί με παρέα σε παραλιακό εστιατόριο της πόλης, την περασμένη Τρίτη, μετά το Grand Prix της F1 το περασμένο Σαββατοκύριακο, εκεί όπου η Κολομβιανή έδωσε το παρόν, μαζί με πολλούς ακόμη αστέρες της showbiz, όπως ο Tom Cruze, ο Vin Diesel, ενώ εκεί βρέθηκε τόσο ο Elon Musk, όσο και ο Jeff Bezos, ο 2ος και ο 3ος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου με περιουσία 167 και 134 δισ. δολάρια αντίστοιχα.

Επιπλέον η Shakira και ο Hamilton απόλαυσαν την Τετάρτη για βόλτα με σκάφος στον κόλπο Biscayne Bay, με το σκάφος να παραλαμβάνει την Shakira από το πίσω μέρος της έπαυλής της, αξίας σχεδόν 20 εκατομμυρίων δολαρίων στο Miami Beach. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Hamilton να υποδέχεται την Shakira στο σκάφος, με τα χαμόγελα να περίσσευαν και από τις δύο πλευρές.

Στο σκάφος επέβαιναν αρκετοί φίλοι του Hamilton, με την κολομβιανή τραγουδίστρια να κατοικεί πλέον μόνιμα στο Μαϊάμι μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Gerard Pique.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...