Ο Christian Horner πιστεύει ότι η επιτυχία της Red Bull στη F1 όλα αυτά τα χρόνια, έχει εξοργίσει ορισμένους από τους κατασκευαστές, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του ως μια εταιρία αναψυκτικών.

Η Red Bull μπήκε στην F1 το 2005, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Jaguar. Αν και η επιτυχία της δεν ήταν άμεση, η Red Bull ξεκίνησε να είναι ανταγωνιστική όταν μπήκαν στο παιχνίδι οι κανονισμοί του 2009. Ένα χρόνο αργότερα, πήρε τους πρώτους τίτλους και ξεκίνησε μια τετραετής περίοδος κυριαρχίας με τον Sebastian Vettel.

Η έναρξη της υβριδικής εποχής δεν ήταν επιτυχής καθώς η Red Bull δεν είχε μια αποδοτική μονάδα ισχύος που προέρχονταν από την Renault και η μετάβασή της στη Honda το 2019 αποδείχθηκε ιδανική, με τον Max Verstappen να κατακτά τα πρωταθλήματα του 2021 και του 2022.

Το 2011, ο Lewis Hamilton ανέφερε την Red Bull ως απλώς μια εταιρεία αναψυκτικών. Ο Βρετανός είχε πει τότε:

Η Red Bull δεν είναι κατασκευαστής, είναι εταιρεία αναψυκτικών. Είναι μια εταιρεία αναψυκτικών εναντίον της McLaren, της ιστορίας της Ferrari.

Μιλώντας στους Financial Times, ο Christian Horner είπε πως απολαμβάνει την επιτυχία που έχει η ομάδα του, η οποία αποτελείται από “ένα μάτσο ανθρώπων από ένα κουτάκι ανθρακούχων αναψυκτικών”, συμπληρώνοντας πως:

Νομίζω ότι τους εξοργίζει, για να είμαι ειλικρινής, ειδικά όταν είσαι ΟΕΜ και σε κερδίζει μια ομάδα ανθρώπων από ένα κουτάκι ανθρακούχων αναψυκτικών.

Μερικές φορές είναι λίγο άβολα, αλλά δείχνει απλώς ότι αν συγκεντρώσεις τους σωστούς ανθρώπους, τα σωστά εργαλεία και τη σωστή πίστη, όλα είναι πιθανά. Το έχουμε κάνει από την πλευρά του πλαισίου, οπότε σκεφτήκαμε γιατί να μην το κάνουμε και από την πλευρά του κινητήρα;