Ο Adrian van Hooydonk, επικεφαλής σχεδιασμού του BMW Group, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο το Touring Coupe Concept να περάσει σε περιορισμένη παραγωγή, εάν υπάρξει η απαιτούμενη ζήτηση.

Όπως είπε:

Είναι ένα one-off αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια για να το βάλουμε στην παραγωγή, αλλά κάναμε μια συμφωνία πριν το παρουσιάσουμε στη λίμνη Κόμο, πως αν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να το βγάλουμε σε περιορισμένη παραγωγή, όπως περίπου 50 αυτοκινήτων.

Με την απήχηση του BMW Touring Coupe Concept να είναι μεγάλη, η εταιρία πρέπει ήδη να έχει λάβει περισσότερες από 50 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για το αυτοκίνητο, ενώ η σπανιότητά του λειτουργεί σαν μαγνήτης για τους απανταχού συλλέκτες.