Η Suzuki έχει πάνω από 30.000 κρατήσεις για το 5θυρο Jimny, χωρίς καν να ανακοινώσει την τιμή του

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του χρόνου, η Suzuki αποκάλυψε στην Ινδία την 5θυρη έκδοση της τρίτης γενιάς του Jimny, και τώρα μαθαίνουμε ότι η εμπορική διάθεση του μοντέλου στη χώρα θα ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου μέσω της ινδικής θυγατρικής της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, τη Maruti Suzuki.

Παρότι η εταιρία δεν έχει κάνει γνωστή την τιμή πώλησης του, τους 5 αυτούς μήνες από τη στιγμή της παρουσίασης του η Suzuki έχει εξασφαλίσει περισσότερες από 30.000 κρατήσεις για το 5θυρο Jimny μόνο στην Ινδία.

Το 5θυρο Jimny βασίζεται σε μια επιμηκυμένη έκδοση του πλαισίου “σκάλας” του μοντέλου, με το μήκος του να αγγίζει τα 3.985 χλστ., όταν το αντίστοιχο της 3θυρης έκδοσης είναι στα 3.645 χλστ. Το πλάτος του 5θυρο Jimny είναι 1.645 χλστ. και το ύψος του 1.720 χλστ., νούμερα ακριβώς ίδια με την 3θυρη έκδοση.

Επιπλέον, το μεταξόνιο της πρακτικής έκδοσης έχει επιμηκυνθεί κατά 340 χλστ., φτάνοντας τα 2.590 χλστ. Η γωνία προσέγγισης είναι 36 μοίρες, η γωνία ράμπας 24 μοίρες και η γωνία αναχώρησης 50 μοίρες, με την απόσταση από το έδαφος να είναι 210 χλστ. To βάρος του κυμαίνεται μεταξύ 1.195 και 1.210 κιλά, ήτοι 75 με 125 κιλά βαρύτερο σε σύγκριση με το αντίστοιχο 3-θυρο μοντέλο.

Διάβασε περισσότερα

Επίσημο: Το 5θυρο Suzuki Jimny

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...