Hamilton: Κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου με την Mercedes. Δεν υπάρχουν επαφές με την Ferrari

Σχετικά άρθρα

Από το Μονακό ο Lewis Hamilton απέρριψε τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με πιθανή μεταγραφή του στη Ferrari, λέγοντας πως δεν υπάρχουν επαφές με την ιταλική ομάδα και πως είναι πολύ κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου με την Mercedes, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Από τη μεριά του, και ο επικεφαλής της Ferrari, Frederic Vasseur, απέρριψε το δημοσίευμα της Daily Mail, που ήθελε την Ferrari να ετοιμάζει πρόταση ύψους 46 κατ. ευρώ στον Hamilton, για συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Hamilton είπε πως είναι ενθουσιασμένος που θα δοκιμάσει στο Μονακό το αναβαθμισμένο πακέτο που έφερε η Mercedes, το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του στην Ίμολα, αλλά το GP ακυρώθηκε εξαιτίας των πλημμυρών.

Η αναβάθμιση θα είναι δύσκολο να δούμε πώς λειτουργεί στο Μονακό, αλλά ελπίζω ότι θα μας φέρει λίγο πιο κοντά στους πρώτους. Δεν νομίζω ότι θα παλέψουμε για τη νίκη απαραίτητα, αλλά ελπίζω ότι θα είμαστε πιο κοντά στον αγώνα με την Red Bull.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr