Perez: Μπορώ ακόμη να παλέψω για το πρωτάθλημα

Σχετικά άρθρα

Ο Sergio Perez δεν κατάφερε να βαθμολογηθεί στο GP του Μονακό, τερματίζοντας στην 16η θέση, από την 20η που ξεκίνησε, με τον Μεξικανό να δηλώνει πως έχει ελπίδες να παλέψει για το πρωτάθλημα, αλλά για να παραμείνουν αυτές ζωντανές δεν πρέπει να έχει άλλους αγώνες που δεν θα συλλέξει βαθμούς.

Πληρώσαμε το τίμημα για το λάθος μου και αυτό ήταν πολύ δαπανηρό. Απλώς πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από όλη την ομάδα μου γιατί είναι απαράδεκτο να κάνω τέτοιου είδους λάθος. Πρέπει να προχωρήσω, να μάθω από αυτό και δεν μπορώ να έχω άλλον αγώνα χωρίς βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Πήγαινα πολύ καλά. Δυστυχώς, έπεσα στη κίνηση αρκετά νωρίς και αυτό με γύρισε στην αρχική μου θέση. Μετά ήρθε η βροχή και ήμουν από τους τελευταίους που μπήκαν στα πιτ. Τότε ακούμπησα στον τοίχο και ήταν απλώς ένα χάος. Έσπασα την μπροστινή μου αεροτομή. Όταν είσαι σε αυτές τις θέσεις, πρέπει πάντα να ρισκάρεις πολλά.

Ήταν μια πραγματικά δύσκολη μέρα εκεί έξω. Ό,τι μπορούσε να πάει στραβά πήγε. Είμαι πολύ απογοητευμένος με την απόδοση μου, τόσο στις κατατακτήριες, όσο και στον αγώνα.

Είναι πολύ απογοητευτικό. Αντιλαμβάνομαι ότι το λάθος είναι πολύ δαπανηρό. Χάσαμε 25 βαθμούς και αυτό με απογοητεύει. Έχω ακόμα ελπίδες για το πρωτάθλημα. Ελπίζω να μπορέσω να αποδώσω ξανά στο επίπεδό μου στη Βαρκελώνη.

Ο Perez βρίσκεται 39 βαθμούς πίσω από τον Verstappen και 12 βαθμούς μπροστά από τον Alonso, με τον Helmut Marko να δηλώνει:

Όλα πήγαν στραβά για τον Perez. Το ατύχημα του στις κατατακτήριες δεν ήταν ανεύθυνο, αλλά παράλογο. Ελπίζω τα σημερινά λάθη του να είναι αρκετά για το υπόλοιπο της σεζόν. Γενικά, η ταχύτητά του όταν οδηγούσε στις ελεύθερες δοκιμές ήταν καλή. Αλλά το ατύχημα του στις κατατακτήριες κατέστρεψε το Σαββατοκύριακο.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Perez τρακάρει φέτος κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων, αφού είχε τρακάρει και στην Αυστραλία. Ο Christian Horner από τη μεριά του δήλωσε:

Ήταν απλώς ένα Σαββατοκύριακο όπου τίποτα δεν του πήγε καλά. Θα έλεγα ότι όσο πιο γρήγορα γυρίσει σελίδα, τόσο το καλύτερο. Ελπίζουμε στη Βαρκελώνη να επανέλθει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...