Δεν βρήκε αγοραστή η Ferrari Enzo του Fernando Alonso

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο οίκος δημοπρασιών Monaco Car Auctions έβγαλε -μεταξύ άλλων- στο σφυρί την Ferrari Enzo που έχει στην κατοχή του ο Fernando Alonso. Και ενώ όλοι περίμεναν ότι το ιταλικό hypercar θα έβρισκε εύκολα πωλητή, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Η εκτιμώμενη τιμή πώλησης της Enzo του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 ήταν μεταξύ 5 και 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, και παρότι η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας του αυτοκινήτου ήταν στα 4,2 εκατομμύρια ευρώ, τελικά δε βρέθηκε κάποιος υποψήφιος να δώσει το επιθυμητό ποσό για να την αποκτήσει.

Υπάρχουν αρκετές “ιδιαιτερότητες” στην Enzo του Alonso, καθώς εκτός από το ότι είναι “Scocca n.1” όπως αναφέρεται στην πιστοποίηση Ferrari Classiche, ο Ισπανός έχει διανύσει μόλις 4.800 χλμ. με αυτή.

Ο Alonso αγόρασε τη Ferrari Enzo καινούρια το 2011, όταν αγωνίστηκε για την ομάδα με έδρα το Μαρανέλο, μεταξύ 2010 και 2014, ενώ δεν είναι η μόνη Ferrari στη συλλογή του, καθώς έχει και μια μαύρη LaFerrari.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...