Leclerc: Θα ήθελα να αγωνιστώ στο Le Mans

Σχετικά άρθρα

Μετά την νίκη της Ferrari στο Le Mans, ο Charles Leclerc δήλωσε την επιθυμία κάποια μέρα να συμμετάσχει στον θρυλικό 24ωρο αγώνα αντοχής.

Ναι, γιατί όχι; Θα ήθελα πολύ, είναι ένα απίστευτο γεγονός. Σίγουρα, μια μέρα στη ζωή μου θέλω να οδηγήσω στο Le Mans. Πότε θα γίνει δεν το ξέρω,

είπε ο Μονεγάσκος, με τον πρόεδρο της Ferrari, John Elkann, να προσθέτει:

Ήταν μια αξέχαστη μέρα που θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη σε όλους στη Ferrari. Μετά από 50 χρόνια επιστρέψαμε για να αγωνιστούμε στην υψηλότερη κατηγορία αγώνων αντοχής που έχει μια θέση στην καρδιά της ιστορίας μας και όλου του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Είμαστε πραγματικά περήφανοι που ανεβάσαμε την Ιταλία για άλλη μια φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Le Mans, γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκατονταετηρίδα του πιο σημαντικού αγώνα του είδους του στον κόσμο.

Αυτή τη νίκη που πέτυχαν ο Antonello Coletta [επικεφαλής του τμήματος Ferrari Attivita Sportive GT], ο Amato Ferrari [επικεφαλής της AF Corse ] και ολόκληρη η ομάδα, από τους μηχανικούς μας μέχρι τους οδηγούς μας, σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες – λόγω της 24ωρης διάρκειας, του απρόβλεπτου καιρού και η εντυπωσιακή δύναμη των ανταγωνιστών μας – χρησιμεύει ως παράδειγμα για όλους μας.

Τα συναισθήματα που έδωσαν στους Tifosi μας σε μια υπέροχη μέρα που συγκεντρώνει παρελθόν, παρόν και μέλλον, είναι επίσης μια υπενθύμιση της σημασίας του να βρεις το θάρρος και την ταπεινοφροσύνη για να βελτιώνεσαι πάντα.

Ο CEO της Ferrari, Benedetto Vigna, από τη μεριά του είπε:

Δείχνει για άλλη μια φορά ότι η Ferrari είναι μοναδική και ότι φτιάχνουμε απαράμιλλα αυτοκίνητα. Ο επόμενος στόχος; Να συνεχίσουμε να κερδίζουμε να κερδίζουμε.

Ήταν αγχωτικό για μένα το κακό ξεκίνημα της σεζόν στη Formula 1; Ξέρετε, έχω πιο σημαντικούς λόγους για να αγχώνομαι.

Για την ομάδα, αυτή είναι μια ευκαιρία να βελτιωθεί και να μάθει πολλά. Πρέπει να φτιάξουμε ένα αυτοκίνητο που θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο, αλλά αυτός ο κανόνας ισχύει για ό,τι κάνουμε.

Τα motorsports είναι πολύ σημαντικά για εμάς, οι αγώνες είναι στο DNA της εταιρείας μας. Έτσι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Formula 1 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής, γιατί βλέπουμε πολλές τεχνολογίες που μπορούν να μεταφερθούν από την πίστα στον δρόμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το ειδικό livery της Ferrari για το GP του Μαϊάμι

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ferrari ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική συνεργασία με την Hewlett Packard, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν πολυετή συμφωνία, με την...

Επίσημο: Εκτός Red Bull o Adrian Newey

Το πολυσυζητημένο διαζύγιο Red Bull-Adrian Newey είναι γεγονός, με την αυστριακή ομάδα να ανακοινώνει μόλις ότι ο 65χρονος Βρετανός μηχανικός και αξιότιμος σχεδιαστής της...