Τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια του Ypres Rally στο Βέλγιο

Σχετικά άρθρα

Στις 23-24 Ιουνίου διεξήχθη στο Βέλγιο το Ypres Rally, το οποίο -μετά από 4 χρόνια απουσίας- προσμετρά στο βρετανικό πρωτάθλημα ράλλυ (BRC), καθώς και στο αντίστοιχο Βελγικό, όντας ο 8ος γύρος της φετινής σεζόν.

Σε αυτό πήραν μέρος αρκετά γνωστά ονόματα, και ένα εξ αυτών ήταν ο Stephane Lefebvre, με τον 31χρονο να έχει τρέξει στο παρελθόν στο WRC για λογαριασμό της Citroen.

Στο Ypres Rally, ο Γάλλος οδηγός αγώνων συμμετείχε με ένα εργοστασιακό Citroen C3 Rally2, αλλά στην 7η ειδική του αγώνα είναι μια άσχημη έξοδο με μεγάλη ταχύτητα όντας πρώτος στη γενική, με αποτέλεσμα να φέρει αμέτρητες τούμπες.

Ευτυχώς, τόσο ο Lefebvre, όσο συνοδηγός του Loris Pascaud είναι καλά στην υγεία τους, και βγήκαν μόνοι τους από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο. Για την ιστορία, νικητής του rally ήταν ο Adrien Fourmaux με Ford Fiesta Rally2, προετοιμασμένο από την M-Sport, με τον αγώνα να αποτελούταν από 18 ειδικές και 220 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...