Καταστράφηκαν ολοσχερώς οι δύο αγωνιστικές ηλεκτρικές Lancia Delta Evo eRX της ομάδας Rallycross του Loeb

Σχετικά άρθρα

Στιγμές τρόμου σήμερα το πρωί στην πίστα του Lydden Hill, όπου είναι προγραμματισμένος ο επόμενος αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος Rallycross της FIA αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο λόγος, η φωτιά στα paddocks της πίστας και στο σημείο που βρισκόταν η ομάδα Special ONE Racing, καταστρέφοντας τα πάντα. Τόσο τα φορτηγά της ομάδας όσο και τα δύο αγωνιστικά Lancia Delta Evo eRX, έγιναν στάχτη, χωρίς ευτυχώς να τραυματίζεται κάποιος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά προκλήθηκε από βλάβης στη μπαταρία των δύο νεότευκτων Lancia Delta Evo-e RX, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Στην επίσημη ενημέρωση από τη FIA για το περιστατικό, αναφέρεται:

Σήμερα το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή της ομάδας Special ONE Racing στο Lydden Hill ενόψει της εκδήλωσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rallycross της FIA. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η πίστα δεν είναι ανοιχτή για το κοινό σήμερα και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Περαιτέρω ενημερώσεις θα κοινοποιηθούν καθώς συνεχίζουμε να αξιολογούμε και να παρακολουθούμε την κατάσταση.

Να θυμίσω ότι με το αμιγώς ηλεκτρικό Lancia Delta Evo eRX και τη συγκεκριμένη ομάδα, τρέχει στο φετινό πρωτάθλημα του rallycross ο Sebastian Loeb.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...