Η Ford φέρνει στην Ευρώπη το Amazon Alexa Built-in

Σχετικά άρθρα

Η Ford ανακοίνωσε σήμερα ότι νέα αυτοκίνητα που θα πουλά στην Ευρώπη θα προσφέρουν πρόσβαση στο Amazon Alexa -μέσω του Alexa Built-in, επιτρέποντας στον οδηγό να κάνει ερωτήσεις ή να δίνει εντολές απευθείας από το εσωτερικό του οχήματος χωρίς να χρειάζεται σύζευξη του smartphone του.

Για παράδειγμα, μέσω του Alexa Built-in θα μπορείς να μαθαίνεις τις πρωινές ειδήσεις και να ενημερώνεσαι για την κυκλοφορία καθ’ οδόν προς τον προορισμό ή τη δουλειά σου, ενώ θα μπορείς να διαχειρίζεσαι εξ αποστάσεως τη θερμοκρασία.

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη μέσω μιας ασύρματης ενημέρωσης λογισμικού, με το Alexa Built-in να είναι ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά που παρέχονται μέσω των ενημερώσεων του λογισμικού των αυτοκινήτων της Ford που είναι εξοπλισμένα με τα συστήματα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 4 και SYNC 4A, όπως η Mustang Mach-E και GT, το Focus και στην ST έκδοση του. Ωστόσο, θα ενσωματωθεί σε αυτά και κατά τη διάρκεια της παραγωγής τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μνημόνιο Συνεργασίας Stellantis και CATL για LFP μπαταρίες στην Ευρωπαϊκή αγορά

Η Stellantis και η CATL ανακοίνωσαν σήμερα την υπογραφή ενός μη δεσμευτικού Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) για την προμήθεια κυψελών και μονάδων LFP μπαταριών, ώστε...