Νέο μικρό SUV από την Mitsubishi

Σχετικά άρθρα

Η Mitsubishi δημοσίευσε σήμερα φωτογραφίες ενός νέου συμπαγούς SUV που θα παρουσιάσει με κάθε επισημότητα στις 10 Αυγούστου, στο περιθώριο της έκθεσης της Ινδονησίας.

Το αυτοκίνητο αποτελεί την έκδοση παραγωγής του XFC Concept που παρουσιάστηκε πέρυσι και μηχανκά θα προσφέρεται με έναν 1.500άρη κινητήρα βενζίνης που θα συνδυάζεται με CVT κιβώτιο, που θα στέλνει την κίνηση στον μπροστινό άξονα.

Φορά ζάντες 18″, έχει μήκος 4,39 μέτρα, πλάτος 1,81 μέτρα, πλάτος 1,66 μέτρα, με την απόσταση από το έδαφος να φτάνει τα 22,2 εκατοστά.

Οι διαστάσεις το καθιστούν μεγαλύτερο από το νέο ASX, με την εταιρία να λέει πως το νέο αυτοκίνητο θα πωλείται στην περιοχή της Ένωσης Εθνών της Νοτιοανατολικής Ασίας. Ωστόσο, αλλά δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να το πουλήσει και σε άλλες παγκόσμιες αγορές, κάτι που θα εξαρτηθεί από το πόσο δημοφιλές θα είναι το μοντέλο στις στοχευμένες αγορές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Mitsubishi ASX facelift

Δεν πέρασαν παρά μόλις 19 μήνες από τότε που η Mitsubishi παρουσίασε τη νέα γενιά του ASX και κυκλοφόρησε ήδη την ανανεωμένη έκδοση του...