Στις 12 Σεπτεμβρίου τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του Peugeot 3008

Σχετικά άρθρα

Η Peugeot ανακοίνωσε σήμερα ότι στις 12 Σεπτεμβρίου θα αποκαλύψει τη νέα γενιά του 3008. Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του νέου Peugeot 3008 θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα βασιστεί στην ολοκαίνουργια STLA Medium πλατφόρμα της Stellantis, η οποία παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες, χωρίς να γίνονται γνωστές επιπλέον πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη.

Η γαλλική εταιρία έχει δώσει μερικές φωτογραφίες της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης του, με την τρίτη γενιά του δημοφιλούς γαλλικού SUV να αλλάζει εντελώς σχεδιαστική κατεύθυνση, καθώς θα έχει coupe χαρακτήρα, υιοθετώντας ότι είδαμε με το 408, με το πίσω μέρος να παραπέμπει σε liftback.

Κλείνοντας, πρεμιέρα στο νέο 3008 θα κάνει το νέο Panoramic i-Cockpit της Peugeot, με το μοντέλο να διαθέτει μια κυρτή οθόνη 21 ιντσών, που ενώνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Αυτή είναι υψηλής ανάλυσης και μοιάζει να αιωρείται πάνω από το ταμπλό και συνοδεύεται από νέου τύπου μικρό τιμόνι και διακόπτες i-Toggles στο κέντρο του ταμπλό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα