Έφυγε η ρόδα αγροτικού και διέλυσε άλλο αυτοκίνητο, σκοτώνοντας την οδηγό του

Σχετικά άρθρα

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σε δρόμο στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της, όταν η ρόδα ενός αγροτικού εκτοξεύτηκε στο παρμπρίζ της.

Το δυστύχημα συνέβη στις 7:45 π.μ. τη Δευτέρα στον Interstate 70 στη Δυτική Ιντιανάπολη, όπου η αστυνομία της Πολιτείας της Ιντιάνα είπε ότι ο πίσω τροχός του αγροτικού έφυγε από τη θέση του, πέρασε το διαχωριστικό στηθαίο και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, πέφτοντας πάνω στο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας.

Το όχημα που οδηγούσε η άτυχη βγήκε εκτός πορείας και έπεσε στην αυλή ενός σπιτιού. Η αστυνομία δήλωσε επίσης ότι εντοπίστηκε το αγροτικό από το οποίο έφυγε ο τροχός, όπως και τον οδηγό του.

Μετά από έρευνα, οι αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι ο πίσω τροχός του αγροτικού έφυγε από τη θέση επειδή έσπασε, με την σύγκρουση να προκαλεί την κατάρρευση της οροφής και του παρμπρίζ. Το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο σε ένα απότομο χαντάκι, πέρασε μέσα από έναν φράχτη και στη συνέχεια σταμάτησε δίπλα από ένα σπίτι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...