Ολοκληρώνονται οι δοκιμές εξέλιξης του Polestar 3

Σχετικά άρθρα

Παρότι το Polestar 3 αποκαλύφθηκε πριν ένα χρόνο, η σουηδική εταιρία συνεχίζει το εκτενές πρόγραμμα δοκιμών του μοντέλου, το οποίο όμως οδεύει προς στο τέλος του.

Πιο συγκεκριμένα όλο τον Αύγουστο, πρωτότυπα του Polestar 3 διάνυσαν εκατοντάδες χιλιόμετρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ώστε να δοκιμαστούν στις καυτές συνθήκες της περιοχής η εύρυθμη λειτουργία του κινητήριου συνόλου και των υποσυστημάτων, αλλά και η βελτιστοποίηση του συστήματος κλιματισμού σε ένα από τα θερμότερα κλίματα στον πλανήτη. Οι μηχανικοί της εταιρίας κινήθηκαν στο Dubai και το Abu Dhabi, καθώς και στις ερήμους γύρω από τις πόλεις σε θερμοκρασίες που άγγιξαν τους 50 βαθμούς Κελσίου.

Κλείνοντας, τον περασμένο Μάιο η Volvo και η Polestar ανακοίνωσαν πως θα καθυστερήσει η έναρξη της παραγωγής των EX90 και Polestar 3, εξαιτίας προβλημάτων στην ανάπτυξη του λογισμικού των αυτοκινήτων. Έτσι, οι εταιρίες αναμένουν η παραγωγή του Polestar 3 να ξεκινήσει εντός του πρώτου τριμήνου του 2024, ενώ αυτή του Volvo EX90 εντός του πρώτου εξαμήνου του 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μάθε τα πάντα για το Tesla Cybertruck

Η Tesla ξεκίνησε τις παραδόσεις του Cybertruck και έκανε γνωστές όλες του τις πληροφορίες, με το αυτοκίνητο στη κορυφαία έκδοση του να αποδίδει 845...

Aνοίγουν περισσότερες αιτήσεις για το “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”

Σε συνέχεια της δημοσίευσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με αριθμό 358265/Β’ 6700/217-11-2023, με την οποία τροποποιήθηκε η Προκήρυξη της δράσης "Κινούμαι Ηλεκτρικά - Β...