Καθυστερεί η παραγωγή των Volvo EX90 και Polestar 3 λόγω προβλημάτων στην ανάπτυξη λογισμικού

Σχετικά άρθρα

Η Volvo και η Polestar ανακοίνωσαν πως θα καθυστερήσει η έναρξη της παραγωγής των EX90 και Polestar 3, εξαιτίας προβλημάτων στην ανάπτυξη του λογισμικού των αυτοκινήτων.

Οι εταιρίες αναμένουν πλέον η παραγωγή του Polestar 3 να αναμένεται να ξεκινήσει εντός του πρώτου τριμήνου του 2024, ενώ αυτή του Volvo EX90 θα ξεκινήσει εντός του πρώτου εξαμήνου του 2024.

Ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε το Polestar 3 να ξεκινά να παράγεται από τον Αύγουστο του 2023, και το EX90 από τα τέλη του έτους. Ως εκ τούτου, η Polestar μείωσε την εκτίμηση της για τις πωλήσεις που θα σημειώσει φέτος κάπου μεταξύ στις 60.000 και 70.000 -80.000 η αρχική πρόβλεψη- ενώ θα μειώσει και το εργατικό προσωπικό της κατά 10%.

Η Volvo δεν αποκάλυψε τι προβλήματα αντιμετωπίζει με την ανάπτυξη του λογισμικού που την οδήγησαν στην απόφαση να καθυστερήσει τη κυκλοφορία των μεγάλων ηλεκτρικών SUV της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Heico Sportiv βελτιώνει το Volvo EX30

O γερμανικός βελτιωτικός οίκος Heico Sportiv παρουσίασε το οπτικό πακέτο αναβάθμισης για το Volvo EX30, το οποίο αποτελείται από αεροδυναμικά ένθετα στους εμπρός και...