Δυστύχημα με 2 νεκρούς μεταξύ Ferrari, Lamborghini και τροχόσπιτου στη Σαρδηνία

Σχετικά άρθρα

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο Ελβετοί τουρίστες στη Σαρδηνία, επιβάτες μιας Ferrari Portofino M, τράκαραν με μια Lamborghini Huracan και στη συνέχεια με ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου. Τα supercars προσπαθούσαν να προσπεράσουν το ένα το άλλο με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, που ανετράπη.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε video, με τον οδηγός της Lamborghini Huracan προφανώς να μην είδε τη Ferrari να πλησιάζει και πήγε να προσπεράσει το αυτοκινούμενο.

Τα δύο supercars συγκρούστηκαν μεταξύ τους και στη συνέχεια έπεσαν πάνω στο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Στο video δεν διακρίνεται στα πλάνα η Ferrari που τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες να εγκλωβίζονται και να χάνουν την ζωή τους. Πρόκειται για τον 67χρονο Ελβετός Markus Krautli και την 63χρονη σύζυγό του, Melissa Krautli.

Το δυστύχημα συνέβη κοντά στο San Giovanni Suergiu στον αυτοκινητόδρομο 195 της Σαρδηνίας. Οι επιβαίνοντες στο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και τη Lamborghini τη γλίτωσαν χωρίς σοβαρά τραύματα. Οι ιταλικές αρχές κατάσχεσαν τα δύο αυτοκίνητα και ερευνούν τις συνθήκες του τραγικού τροχαίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...