Nissan Hyper Tourer concept

Σχετικά άρθρα

Η Nissan μετά τα Hyper Urban Concept και Hyper Adventure Concept σήμερα το Nissan Hyper Tourer Concept, το τρίτο ηλεκτρικό πρωτότυπο που θα έχει στο περίπτερο της στην έκθεση κινητικότητας της Ιαπωνίας που ξεκινά στις 25 του μήνα.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό μίνι βαν που όπως αναφέρει η Nissan “εστιάζει στην καλλιέργεια και την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των ανθρώπων καθώς ταξιδεύουν μαζί”.

Το Nissan Hyper Tourer συνδυάζει την ουσία του omotenashi (ιαπωνική φιλοξενία) με διάφορες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της αυτόνομης οδήγησης, με την λειτουργικότητα V2X (Vehicle-to-Everything) και την μπαταρία υψηλής χωρητικότητας να επιτρέπουν επίσης την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια, καταστήματα και γραφεία.

Είναι τετρακίνητο και στο εσωτερικό του συναντάμε παραδοσιακά ιαπωνικά μοτίβα kumiko και koushi τα οποία δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ η επίπεδη οθόνη LED στο πάτωμα εμφανίζει εικόνες μιας κοίτης ποταμού και του ουρανού, βοηθώντας στη δημιουργία ενός χαλαρωτικού χώρου που συνδυάζει τον ψηφιακό κόσμο και την φύση.

Τα μπροστινά καθίσματα μπορούν να περιστρέφονται 360 μοίρες, με τους πίσω επιβάτες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια φορητή οθόνη για να δουν και να χειριστούν την πλοήγηση και τον ήχο στην κεντρική οθόνη.

Επίσης, ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να παρακολουθεί τα βιομετρικά σημάδια των επιβατών, όπως τα εγκεφαλικά κύματα, τον καρδιακό ρυθμό, την αναπνοή και τον ιδρώτα και να επιλέγει αυτόματα την μουσική αλλά και να προσαρμόζει τον φωτισμό ώστε να ταιριάζει στη διάθεσή τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Κίνα επενδύει στην Ουγγαρία

Σε προπύργιο" της Κίνας στην Ε.Ε. μετατρέπεται η Ουγγαρία, με την κυβέρνηση Όρμπαν να διατυμπανίζει με κάθε ευκαιρία το "άνοιγμα προς ανατολάς", παρά τις...

Ένα Polestar 5 φόρτισε από 10% έως 80% σε 10 λεπτά

Η Polestar και η StoreDot εφάρμοσαν με επιτυχία για πρώτη φορά την τεχνολογία Extreme Fast Charging (XFC) της δεύτερης, φορτίζοντας ένα πρωτότυπο Polestar 5...

Η Ευρώπη χρειάζεται 8 φορές περισσότερα σημεία φόρτισης ετησίως έως το 2030, για να επιτύχει τους στόχους CO2

Μια νέα έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) αποκαλύπτει ένα ανησυχητικό χάσμα μεταξύ της τρέχουσας διαθεσιμότητας δημόσιων σημείων φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην...