Το νέο Citroen C3 Aircross θα είναι 7θέσιο και ηλεκτρικό

Σχετικά άρθρα

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου e-C3, η Citroen έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video ενός νέου μοντέλου που θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων, αλλά θα τοποθετηθεί στην κατηγορία των B-SUV. Η γαλλική εταιρία δεν κατονόμασε το μοντέλο, αλλά είναι ξεκάθαρα ότι πρόκειται για το διάδοχο του C3 Aircross, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Ο επικεφαλής της Citroen, Thierry Koskas, επιβεβαίωσε ότι το νέο C3 Aircross θα διαθέτει 2+3+2 διάταξη καθισμάτων και θα διατηρεί τα SUV χαρακτηριστικά της τρέχουσας γενιάς.

Θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα (Smart Car Platform) με το νέο e-C3, αλλά θα είναι σημαντικά τροποποιημένη, κυρίως στο μεταξόνιο, για να μπορεί να προσφέρει χώρους για τους 7 επιβάτες.

Σχεδιαστικά, το νέο C3 Aircross θα φέρει τα ίδια στοιχεία με το e-C3, αλλά αναμένεται να είναι πιο τετραγωνισμένο για την μεγιστοποίηση των εσωτερικών χώρων.

Κλείνοντας, η Citroen θα το προσφέρει αρχικά ως ηλεκτρικό, προσθέτοντας στο μέλλον και θερμικά κινητήρια σύνολα, καθώς η πλατφόρμα το επιτρέπει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...