Η BYD teasάρει το Sea Lion 07, νέο ηλεκτρικό SUV

Σχετικά άρθρα

Η BYD ετοιμάζεται για την ανάπτυξη της οικογένειας των αμιγώς ηλεκτρικών της μοντέλων, με την κινέζικη εταιρία να δίνει τρεις teaser φωτογραφίες ενός νέου μοντέλου, το Sea Lion 07, τα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν στις 17 Νοεμβρίου στην έκθεση αυτοκινήτου της Guangzhou στην Κίνα.

Το τελευταίο μοντέλο της BYD είναι ένα SUV και θα αποτελεί μέρος της σειράς “Ocean” της μάρκας που περιλαμβάνει τα Seal, Dolphin και Seagull, εξ ου και το όνομα Sea Lion. Σχεδιαστικά, αντλεί έμπνευση από το πρωτότυπο Ocean-X που παρουσίασε η BYD πριν από μερικά χρόνια, το οποίο δημιούργησε τόσο το Seal όσο και το Seal U.

Το Sea Lion 07 θα είναι αισθητά μικρότερο από το Seal U, με τη σχεδίαση του να φέρει την υπογραφή του πρώην σχεδιαστή των Audi και Lamborghini, Wolfgang Egger. Στο εμπρός μέρος διακρίνονται τα αιχμηρά LED φωτιστικά σώματα, παρόμοια με αυτά του Seal, ενώ υπάρχουν ρευστές και ανάγλυφες επιφάνειες.

Παρατηρώντας το προφίλ, το Sea Lion 07 δείχνει να έχει coupe σιλουέτα, με τη γραμμή οροφής του μοντέλου της BYD να καταλήγει ομαλά στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Επιπλέον, υπάρχουν καμπύλες και γωνίες κατά μήκος των θυρών, με τη πλαϊνή και πίσω όψη να μας θυμίζει αρκετά το Cupra Formentor.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Ευρώπη χρειάζεται 8 φορές περισσότερα σημεία φόρτισης ετησίως έως το 2030, για να επιτύχει τους στόχους CO2

Μια νέα έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) αποκαλύπτει ένα ανησυχητικό χάσμα μεταξύ της τρέχουσας διαθεσιμότητας δημόσιων σημείων φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην...

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...