Επίσημο: Η Hyundai ανανεώνει το Tucson με εντελώς νέο εσωτερικό

Σχετικά άρθρα

Τρία χρόνια μετά τα αποκαλυπτήρια της τέταρτης γενιάς του Tucson, η Hyundai ανανεώνει το δημοφιλές SUV της για να το κρατήσει φρέσκο για το υπόλοιπο του κύκλου ζωής του.

Πρόκειται να κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στις αρχές του 2024, συνοδευόμενο από την γνωστοποίηση των ευρωπαϊκών προδιαγραφών του, με το μοντέλο να φέρει ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση και ολοκαίνουργιο εσωτερικό, το οποίο φέρει αρκετά στοιχεία από τα Ioniq 5 και 6.

Εμφανισιακά, το facelift του Tucson ξεχωρίζει στο εμπρός μέρος από τη νέα μάσκα και τα νέα φωτιστικά σώματα Parametric Jewel. Επιπλέον, ο επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας φέρει ένα προστατευτικό “τύπου skid plate” στο κάτω μέρος του, με την κορεάτικη εταιρία να τοποθετεί στο μοντέλο νέες ζάντες. Το πίσω μέρος είναι και αυτό ελαφρώς φρεσκαρισμένο, χωρίς όμως μεγάλες αλλαγές.

Περνώντας στην καμπίνα, βλέπουμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη του συστήματος infotainment να αποτελούν οπτικά ένα ενιαίο σύνολο, με το αποτέλεσμα να είναι ένα σύγχρονο και high tech ταμπλό. Και οι δύο προαναφερθείσες οθόνες έχουν διαγώνιο 12,3 ίντσες.

Επιπλέον, υπάρχει νέο τιμόνι, ενώ από την κεντρική κονσόλα δεν λείπουν τα φυσικά κουμπιά, η οποία επιπλέον διαθέτει ασύρματο φορτιστή. Ακόμα, ο επιλογέας ταχυτήτων έχει μεταφερθεί στην κολόνα του τιμονιού, δημιουργώντας αρκετό χώρο ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα.

Κλείνοντας, η Hyundai τονίζει ότι το ανανεωμένο Tucson θα προσφέρεται με 2 νέα χρώματα στη παλέτα του, το πράσινο ματ Fine Green Matte και το κόκκινο Ultimate Red Metallic, ενώ θα υπάρχει μια τρίχρωμη επιλογή για το εσωτερικό με πράσινες, μαύρες και γκρι επενδύσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...