Το εσωτερικό της Bugatti Bolide

Σχετικά άρθρα

Το εσωτερικό της Bolide αποκάλυψε σήμερα η Bugatti, με το τιμόνι να έχει σχήμα Χ που απηχεί το σχήμα των πίσω φωτιστικών σωμάτων του hypercar. Μπροστά του υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων, με τους αεραγωγούς να θυμίζουν τις απολήξεις των εξατμίσεων.

Τα bucket καθίσματα είναι βιδωμένα στο monocoque πλαίσιο κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με τους ιδιοκτήτες να επιλέγουν ανάμεσα σε 4 διαφορετικά μεγέθη, ανάλογα με τον σωματότυπό τους. Το τιμόνι και τα πεντάλ είναι ρυθμιζόμενα, με μπλε Alcantara και το carbon να καλύπτουν κάθε σπιθαμή της καμπίνας.

Η Bugatti λέει πως το εσωτερικό της Bolide δεν έχει τίποτα κοινό με το εσωτερικό της Chiron. Η Bolide ζυγίζει 1.450 κιλά και ο 8,0 λίτρων quad-turbo W16 κινητήρας της αποδίδει 1.600 άλογα με 1.600 Nm ροπής, που περνούν στον δρόμο και από τους τέσσερις τροχούς.

Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, η Bolide συνοδεύεται από έναν πυροσβεστήρα στρατιωτικής ποιότητας, με τον οδηγό και τον συνοδηγό να αγκαλιάζονται από ένα εγκεκριμένο από τη FIA σύστημα ζωνών ασφαλείας έξι σημείων και να κάθονται σε καθίσματα συμβατά με LMH με σύστημα HANS για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μόλις 40 Bolide θα κατασκευάσει η Bugatti που έχουν βρει τους ιδιοκτήτες τους εδώ και καιρό. Το κάθε αυτοκίνητο κοστίζει από 4 εκατομμύρια ευρώ και οι παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο διάδοχος της Bugatti Chiron

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του νέου hypercar της Bugatti που θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στις 20 Ιουνίου. Το αυτοκίνητο θα παίρνει κίνηση από τον...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...