Hyundai: Τα αυτοκίνητά μας θα είναι πάντα πιο premium από τα κινέζικα

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai έχει προχωρήσει πολύ από τη δεκαετία του 1990, αλλά το ίδιο έχουν κάνει και οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Παρόλα αυτά, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες δεν θα την ξεπεράσουν ποτέ σε ότι αφορά τα premium χαρακτηριστικά, με τον διευθύνων σύμβουλος της Hyundai Αυστραλίας, John Kett, να δηλώνει πως η εποχή των φθηνών αυτοκινήτων με το σήμα της Hyundai έχει περάσει ανεπιστρεπτί, με τα αυτοκίνητά τους να δικαιολογούν πάντα την υπερτιμημένη τιμή τους σε σχέση με τους νέους Κινέζους ανταγωνιστές τους.

Νομίζω ότι θα είμαστε πάντα καλύτεροι από τους Κινέζους. Πρέπει απλώς να καταλήξουμε στη τεχνολογία για να είμαστε μπροστά τους, για να αναγνωρίσουμε ότι το premium μας αξίζει τον κόπο σε ορισμένους πελάτες.

Το πλεονέκτημά μας είναι ότι ο ρυθμός των αλλαγών στο χαρτοφυλάκιό μας. Είναι αρκετά σημαντικός και νομίζω ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό για να δικαιολογήσουμε τη τιμολογιακή θέση που έχουμε έναντι των ανταγωνιστών μας. Ο χρόνος θα δείξει εάν η τεχνολογία που θα φέρουμε είναι αντάξια του premium που χρεώνουμε. Αλλά το όφελος από τον ρυθμό αλλαγής στο χαρτοφυλάκιό μας είναι συνεπές και αντάξιο των τιμών που χρεώνουμε.

Ο John Kett επεσήμανε ότι η Hyundai δεν θα μπορούσε να είναι κερδοφόρα αν είχε διατηρήσει τις τιμές χαμηλά όπως έκανε στο παρελθόν. Κατά συνέπεια, δεν θα είχε τον απαραίτητο προϋπολογισμό για να κυκλοφορήσει τόσα πολλά αυτοκίνητα και να ανανεώνει τόσο συχνά τα μοντέλα της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...