Verstappen: Ο Alonso μου είπε πως θα επέστρεφε στο Le Mans μόνο μαζί μου

Σχετικά άρθρα

Ο Max Verstappen αποκάλυψε ότι ο Fernando Alonso ενδιαφέρεται να επιστρέψει στο Le Mans στο μέλλον μόνο εάν βρισκόταν στην ίδια ομάδα και οδηγούσαν το ίδιο αυτοκίνητο.

Το συμβόλαιο του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή με την Red Bull λήγει στα τέλη του 2028, με τον Ολλανδό να μην έχει κρύψει την επιθυμία του, μετά το πέρας του συμβολαίου του να φύγει από την Formula 1 και να οδηγήσει για άλλα πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένου του WEC και του 24ωρου αγώνα αντοχής του Le Mans.

Σίγουρα θα ήθελα να συμμετάσχω στο Le Mans. Έχω πάει ήδη εκεί όταν ο μπαμπάς μου συνήθιζε να αγωνίζεται στο Le Mans. Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική, τόσοι πολλοί άνθρωποι. Οδηγώντας μέσα στη νύχτα, την ανατολή του ηλίου, νομίζω ότι είναι πολύ cool.

Μίλησα με τον Fernando γι’ αυτό. Μου είπε ότι θα ήθελε να το ξανακάνει μαζί μου. Έτσι, είπα ουάου, αυτό θα ήταν πολύ ωραίο!

O Alonso έχει κερδίσει δύο φορές στο Le Mans, το 2018 και το 2019 με την ομάδα της Toyota.

Στην ερώτηση για το κατά πόσο θα σκεφτόταν να αγωνιστεί στο IndyCar, ο Verstappen απάντησε:

Μου αρέσει να το παρακολουθώ. Σέβομαι πολύ αυτό που κάνουν, αλλά δεν νομίζω ότι θα συμμετείχα. Σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω μια μοτοσυκλέτα MotoGP. Απολαμβάνω το Super GT. Δοκίμασα ένα αγωνιστικό του Super GT πέρυσι, ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Τα αυτοκίνητα της Super Formula είναι πολύ ωραία. Είναι τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα μετά από αυτά της Formula 1, φαίνονται υπέροχα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...