Audi R8 Japan Final Edition

Σχετικά άρθρα

Από τον Οκτώβριο του 2022 η Audi έχει ανακοινώσει την ολοκλήρωση της παραγωγής του R8, παρουσιάζοντας τότε την V10 GT RWD έκδοση του. Ωστόσο, τώρα, η γερμανική εταιρία λανσάρει την Japan Final Edition έκδοση, που όπως είναι αυτονόητο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου σε μόλις 8 αυτοκίνητα.

Ο χρωματικός συνδυασμός συμβολίζει την ιαπωνική σημαία και τη χώρα, καθώς το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε λευκό Ibis χρώμα, με ματ φινίρισμα και συνδυάζεται με κόκκινες δαγκάνες των φρένων και χρυσές ματ σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών.

Στο εσωτερικό υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι βρίσκεσαι σε μια ειδική έκδοση, καθώς όσον αφορά τα χρώματα υπάρχει ένας συνδυασμός μαύρου με αλαβάστρινο λευκό. Τα καθίσματα είναι επενδεδυμένα με δέρμα Nappa, ενώ οι κολόνες και ο ουρανός με Alcantara. Τέλος, το Japan Final Edition βρίσκεται στα μαρσπιέ των θυρών.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, με το R8 να κινείται από τον 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα, απόδοσης 620 ίππων και 565 Nm ροπής, διαθέσιμα από τις 6.400 έως τις 7.000 σ.α.λ.

Ο κινητήρας έχει όριο περιστροφής τις 8.700 σ.α.λ, με το αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 10,1 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 335 χλμ/ώρα. Η κίνηση στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...