Βελτιωτής μετατρέπει το Nissan GT-R να μοιάζει με το Skyline και να αποδίδει 1.000 ίππους

Σχετικά άρθρα

Η τρέχουσα γενιά του Nissan GT-R βρίσκεται στην παραγωγή εδώ και 14 χρόνια και η Artisan Vehicle Design προσφέρει ένα βελτιωτικό κιτ που κάνει το μοντέλο να μοιάζει με τη προηγούμενη γενιά, την R34 Skyline GT-R.

Έχει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα για να μειωθεί το βάρος και στο εσωτερικό συναντάμε μεγάλη οθόνη αφής, bucket Recaro καθίσματα, carbon διακοσμητικά αλλά και νέες επενδύσεις.

Μηχανικά η εταιρία προσφέρει 2 πακέτα που κάνουν τον VR38DETT κινητήρα να αποδίδει 800 και 1.000 άλογα. Φυσικά, το πλαίσιο, οι αναρτήσεις και τα φρένα αναβαθμίζονται και αυτά, με το αυτοκίνητο να κοστίζει 450.000 δολάρια και η παραγωγή του να περιορίζεται σε 36 μονάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...