Η Ford δεν έχει βρει ακόμα αγοραστή για το εργοστάσιο που φτιάχνει το Focus

Σχετικά άρθρα

Η Ford “σκότωσε” το Fiesta το 2023 και θα κάνει το ίδιο σε ένα ακόμα εμβληματικό της μοντέλο το 2025, όταν το τελευταίο Focus θα βγει από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου.

Η Μπλε Οβάλ εταιρία επέλεξε να μετατρέψει το εργοστάσιο της Κολωνίας, όπου κατασκευαζόταν το Fiesta, σε κόμβο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά το μέλλον είναι αβέβαιο για το εργοστάσιο στο Saarlouis, όπου παράγεται το Focus.

Το τελευταίο που βρίσκεται στο γερμανικό κρατίδιο Σάαρλαντ και σήμερα παράγει αποκλειστικά το Focus, καθιστώντας επιτακτική την εύρεση ενός νέου συνεργάτη για τη διατήρηση των δραστηριοτήτων μετά το 2025.

Σύμφωνα με αναφορές από το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, υπάρχει μια αχτίδα ελπίδας καθώς μια αυτοκινητοβιομηχανία φέρεται να ενδιαφέρεται να αναλάβει την τύχη του εργοστασίου, μόλις λήξει η τρέχουσα σύμβαση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...