Συνεχίζεται το teasing της δεύτερης γενιάς του Rezvani Beast

Σχετικά άρθρα

Λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της teasing καμπάνιας, η Rezvani δίνει στη δημοσιότητα ένα νέο video της δεύτερης γενιάς του Beast, τα αποκαλυπτήρια του οποίου δεν θα αργήσουν να γίνουν, καθώς έχουν προγραμματιστεί για τις αρχές του τρέχοντος έντους.

Το teaser δείχνει επίσης ένα σημείο του αμαξώματος με μια αμερικανική σημαία πάνω από το όνομα του αυτοκινήτου, καθώς και το yoke τιμόνι που είναι ντυμένο με Alcantara. Η Rezvani λέει ότι είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να παρέχει “το πιο φυσικό σημείο ανάπαυσης για τα χέρια και τα δάχτυλα”.

Η καλιφορνέζικη εταιρία παρουσίασε το πρώτο Beast το 2014, χρησιμοποιώντας το Ariel Atom ως βάση του. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν το νέο Beast θα βασίζεται σε νέα πλατφόρμα, με το αυτοκίνητο να διαθέτει αεροδυναμική σχεδίαση, χαμηλό καπό, με τα κυρτά εμπρός φτερά να διαθέτουν αεραγωγούς.

Η Rezvani αποκάλυψε πως το αυτοκίνητο θα παράγει πάνω από 1.000 ίππους και για πρώτη φορά, ακούμε τον εντυπωσιακό κινητήρα στο ρελαντί στο τέλος του βίντεο.

Παρότι δεν υπάρχει επίσημη τιμή για το μοντέλο, μπορείς να δώσεις μια επιστρεπτέα προκαταβολή 500 δολαρίων για να κάνεις κράτηση, εάν θέλεις να προσθέσεις στο γκαράζ του ένα από τα 20 αυτοκίνητου του νέου Beast.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...