Η Honda ετοιμάζει ηλεκτρικό σπορ μοντέλο

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του έτους η Honda παρουσίασε δύο νέα πρωτότυπα ηλεκτρικά μοντέλα που μας δίνουν μια πρώτη ματιά στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της ιαπωνικής εταιρίας.

Ο CEO της εταιρίας, Toshihiro Mibe αποκάλυψε πως ετοιμάζουν ένα ηλεκτρικό σπορ μοντέλο, λέγοντας πως ήδη οι άνθρωποι του κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης εργάζονται πάνω και σε άλλα μοντέλα της Σειράς 0, με τα πρώτα να κυκλοφορούν στην αγορά από το 2026.

Το σπορ αυτοκίνητο θα αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της Σειράς 0, ενσωματώνοντας τεχνικές καινοτομίες που στοχεύουν στη μεγιστοποίηση του εσωτερικού χώρου, στη μείωση του βάρους της μπαταρίας και στη βελτίωση της απόδοσης, δίνοντας έμφαση στη “χαρά της οδήγησης” με ιδιαίτερη έμφαση στην απόλαυση του οδηγού, είπε ο Mibe που τόνισε πως το σπορ ηλεκτρικό της Honda θα έχει “εντελώς διαφορετική γεύση” από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο επιδόσεων που κυκλοφόρησε η εταιρεία στο παρελθόν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...