Volkswagen: Μάλλον δεν θα υπάρξει δεύτερη γενιά του ID.3

Σχετικά άρθρα

Κατά πάσα πιθανότητα το ID.3 δεν θα αποκτήσει δεύτερη γενιά, αφού όπως είπε ο Kai Grunitz, ο επικεφαλής τεχνικής ανάπτυξης της Volkswagen, δεν χωρούν στην γκάμα της εταιρίας τόσο το ID.3 όσο και το ηλεκτρικό Golf.

Η επόμενη γενιά του Golf έχει επιβεβαιωθεί από πέρυσι πως θα είναι αμιγώς ηλεκτρική, με τον Grunitz να δηλώνει:

Δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να έχουμε δύο ή τρία διαφορετικά μοντέλα που ταιριάζουν στον ίδιο πελάτη. Έχουμε αρχίσει να εργαζόμαστε σε ένα πλήρως ηλεκτρικό Golf. Έχουμε συγκεκριμένες ιδέες για το πώς θα μοιάζει, αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η αγορά.

Αν φέρουμε στην αγορά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με το όνομα Golf, πρέπει να είναι πραγματικό Golf. Πρέπει να μοιάζει με Golf. Πρέπει να είναι προσιτό σαν Golf. Πρέπει να είναι [ικανό] σαν ένα Golf. Και πρέπει να υπάρχει ένα GTI.

Πρόσθεσε δε, πως για κάποιο -άγνωστο- χρονικό διάστημα, η Volkswagen θα πουλά παράλληλα και τα δύο μοντέλα.

ΠηγήTopgear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...